Royal Copenhagen

Royal Copenhagen leverer 2 sæt flotte fyrfads stager i enten blåt mega mussel eller sort mega mussel. De smukke fyrfads stager er ud smykket med Royal Copenhagens anerkendte blomst i mega størrelsen. Vi synes de er super søde og de høje sider skaber både et meget hyggeligt lys men det gør også at lysestagerne kan stå mange steder i en højde hvor man ikke skal bekymre sig for om hunden hale kommer ind over stuebordet. Men en beskyttet flamme mister du en masse bekymringer.
Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Historien bag mega mussel 

Karen Kjældgård - Larsen sad for år tilbage på skolebænken på Danmarks designskole og skulle løse en opgave. Resultatet blev at hun tog et udsnit af Royal Copenhagens kendte serie musselmalet. Hun forstørrede det og det blev til hvad der i dag er kendt som mega mussel. hendes lærer synes det var så godt at de sendte det ind til Royal Copenhagen. Det nye design var meget tiltrængt for Royal Copenhagen for der skulle ske noget nyt. og mega mussel er i dag Royal Copenhagens mest solgte stel. 

 

Vi leverer fyrfadsstagerne til gode og billige priser og Royal copenhagen leverer smukke lysestager med en beskyttet flamme som gør at de kan stå lige der hvor du ønsker det, næsten uden bekymringer. Vi ved selvfølgelig godt at man med levende lys altid skal være opmærksom, men med en beskyttet flamme bliver bekymringerne lidt mindre. Lysestagen lyser mildt med et hyggeligt lys, som ser godt ud i en mørk vindueskarm eller på spisebordet når man godt kunne bruge lidt hyggelys og lidt varme.