Piet Hein Lysestager

Piet Hein var født og opvokset i København – søn af hhv. en civilingeniør og en øjenlæge. Han blev betragtet som værende universalist, og hans designs er i dag genkendelige via de rene og æstetiske linjer. Han har i sit liv modtaget utallige æresbevisninger i form af anerkendte priser, og han besad talenter som både digter, forfatter, matematiker og opfinder.

Piet Hein har fremstillet flere super populære lysestager som fås i rustfrit stål og sort. Lysestagerne findes i rigtig mange størrelser både til bordet, men også flere flotte gulvstager. Det smarte ved Piet Heins stager er, at man kan tilkøbe en lysmanchet, som sørger for, at stearinen ikke løber ned på bordet. Stagerne lader et bloklys og flammen derfra være i fokus. Stagerne er enkle og stilrene, og passer godt ind i de fleste hjem. Stilen er nordisk og passer i stort set alle hjem i boligen.

Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

27 vare(r)

Karlsvognen

Piet Hein var på en rejse i Argentina og savnede den nordiske stjernehimmel. Derfor begyndte han at eksperimentere med et nyt design, og resultatet af det blev den stage, som vi i dag kender som Karlsvognen, som skal forestille stjernebilledet og som har plads til hele 7 lys. Målet med de mange lys er var at '' lyse kloden op''. Stagen kan stå på en lang række, eller man kan sætte dem i en rundkreds og gøre det mere skulpturelt. Ja, du kan faktisk placere stagen lige, som det passer dig. Stagen målet 63 cm og er en stor stage som står flot og prangende, men som fylder en del i vindueskarmen. Stagen passer med sit stilrene look ind i de fleste hjem, og du kan indimellem finde den billigt hos GrydeGuru.dk


Sydkorset

Piet Heins Sydkorset er en mindre udgave af Karlsvognen og forestiller det sydlige stjernebillede. Den er fleksibel præcis som Karlsvognen, så du kan stille 'armene' lige, som det passer dig, og som det passer ind i dit hjem. Denne er også fremstillet i rustfrit stål med rene klare linjer som gør, at det passer ind i de fleste hjem. Sydkorset er en mindre stage med kun 4 lys og 38 cm. hvilket gør det lidt nemmere at få plads til den i sin indretning. Du kan ligeledes være heldig at købe Sydkorset billigt hos GrydeGuru.dk.


Venus, Jupiter, Saturn og Mars

Er du vild med Piet Hein-lysestager, men leder du efter en lysestage, der er knap så krævende pladsmæssigt, så kan du naturligvis også finde det fra designeren. Han har nemlig også fremstillet enkelte lysestager, der kan fås både separat eller i sæt af to eller tre. Her er Mars den lille model, Venus den mellemste, Jupiter den næststørste og Saturn den største med sine 33 cm. Disse lysestager har en størrelse, der er perfekt til vindueskarmen eller hylderne over sofaen. De er klassiske og simple i designet således, at de kan placeres i hvert et rum i din bolig. Disse lysestager er desuden oplagte gaveideer, hvis du mangler den perfekte gave til en ægte designelsker. Det er de færreste, der ikke vil sætte pris på et par smukke Piet Hein-lysestager.


Køb Piet Hein og meget andet hos Grydeguru.dk

Der er ingen tvivl om, at vi er meget glade for at kunne tilbyde Piet Hein-lysestager og -gulvstager som en del af vores udvalg her hos GrydeGuru.dk. Men det er selvfølgelig langt fra det eneste, du kan finde her. Vi er nemlig glade for design, og derfor kan du også glæde dig over produkter fra andre store brands som fx Royal Copenhagen, Georg Jensen og Arne Jacobsen, der alle er verdenskendte brands. Herfra kan du glæde dig over masser af interiør til hjemmet, men også service som bestik, tallerkener og kopper.


Du skal aldrig være bange for at købe Piet Hein-lysestager, for her får du fat i nogle tidløse lysestager, der aldrig går af mode. Behandler du dem godt, så kan de gå i arv i generationer uden at miste den store værdi. Når du handler her i vores webshop, så kan du altid glæde dig over lynhurtig levering i løbet af kun 1-2 hverdage. Køber du lysestager for mere end 449 kr., så sender vi dem til dig helt kvit og frit. Vent derfor ikke med at bestille, men klik alt det du mangler her fra siden hjem i dag. Vi glæder os til at tage imod din ordre.