Kähler

Vi har et kæmpe udvalg af kähler´s endnu større udvalg. Med kähler i hjemmet kan du få en masse farver ind i hjemmet eller du kan holde det helt neutralt. Vi har kähler i alle størrelser, former og farver. Vi har billige kähler lysestager i alle de forskellige serier. Billige Omaggio lysestager, Billige hammershøj stager og billige lyshuse. Kähler byder både på traditionelle farvede lysestager og ikke mindst lysestager med guld og sølv. Mangler du en model eller farve gør vi alt hvad vi kan for at skaffe din nye Kähler lysestage til konkurrencedygtige priser.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2

Unikt håndlavet håndværk

 Kähler går op i tradition og kvalitet. Kählers værker er håndlavet siden 1839. For over 175 år siden sad malerdamer med hvert deres udtryk med kohorn og dekorrerede hver eneste stykke keramik. I dag er glassuren også sirligt lavet ved brug af Kählers keramiske håndværkstraditioner. 

Kähler elsker traditioner og netop historien og traditionerne er velbevaret i hvert enkelt enestående håndværk og moderne design. Kähler er en stor del af manges liv. Kähler har nemlig ramt en stor del af folks smag og blev hurtigt populært ude fra landets grænser. Bla. i Paris. Hele Kählers historie starter i Næstved. Det historiske Kähler værksted blev hurtigt samlingspunkteti 1800-1900 tallet for mange af af Danmarks største kunstnere, blandt andre Svend Hammershøi som vi i dag kender for de smukke hammershøj vaser samt lysestager og stel.  

 

Med Kähler i hjemmet skaber du både varme med deres lysestager med og uden lys i. Kähler formår nemlig at lave et smukt design i smukke farver som for det første passer ind i ethvert hjem men som også skaber sin egen energi og stemning. Med lys i skaber de endnu større hygge i de tidlige morgentimer, på spisebordet til aftensmaden eller i vindueskarmen en sen vinteraften. Lysestagerne skaber både varme og glæde og du kan hurtigt blive tilbøjelig til at falde hen i de smukke flammer som får frit spil.