Holmegaard

Fra Holmegaard tilbyder vi et udvalg af lanterne. Lanternerne fra Holmegaard fås i klart glas og i frostet glas. Lanterne har tilknyttet en hank af flot læder. Lanterne giver sig mulighed via en åbning at se det levende lys som skaber en stemning af hygge. Lanterne kan skabe den hyggelige stemning ude såvel som inde og på spisebord såvel som stuegulvet. Lanternerne findes både i store og små og du vil kunne finde en størrelse der passer lige der hvor du skal bruge den. Vi elsker lanternerne som giver super hyggelig stemning i vinteraftnerne såvel som varme.
Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Et unikt stykke glas

Hvert stykke glas er mundblæst og unikt. Hvert glas er lavet af glaspusteren som omhyggeligt blæser den rigtige mængde luft igennem den smalle pibe. Mundblæst glas har sin egen charme da intet er 100% ens. Dette inkluderer også små luftboler som altså ikke kan undgåes. Lanternerne er unikke på den måde at de kan bruge til de fleste ting. De fås i en masse størrelser hvilket betyder at du både kan bruge dem på spisebordet eller i vindueskarmen på en kold mørk vinteraften eller de kan købe den store og tage med udenfor en dejlig sommeraften og nyde det smukke ved en levende flamme ude på teressen. Lanternene er meget nordisk inspireret med deres rene linjer og enkelthed. 

Lanterne fungerer også godt som en gave idé da lanternerne passer ind i de fleste hjem hvad enten det er på spisebordet eller på trappen. Du kan kende det mundblæste glas på svanemærket som indikerer mundblæst glas. Nogle af Holmegaards andre produkter er også pruduceret maskineblæst hvilket stadig har samme høje kvalitet som det mundblæste. 

 

Holmegaard er kvalitet helt tilbage fra 1825 hvor første reele glasværk åbner. Siden da har det taget fart og er blevet til det, som det er i dag.