Georg Jensen Lysestager

Går du meget op i indretningen derhjemme, så har du sikkert allerede en god håndfuld designklassikere stående på hylderne eller i form af møbler. En designer, der er svær at komme uden om, er Georg Jensen. Georg Jensen er Kongelig Hofleverandør, og det er der mange gode grunde til. Herfra finder du nemlig ikoniske, danske og tidløse designs, der aldrig går af mode. Kvaliteten er altid helt usammenlignelig, og Georg Jensen har et fantastisk ry på verdensomspændende plan.

På denne side kan du finde Georg Jensen-lysestager i et stort og flot udvalg. De fleste forbinder de mange designs fra brandet med at være lavet af sølv, men det er altså også muligt at finde lysestager i både træ, messing og guld. Dermed er der lidt for enhver smag, og vi er derfor sikre på, at du kan finde en Georg Jensen-lysestage, der passer ind i dit hjem. Kast dig over udvalget her på siden i dag – måske du er heldig at falde over et rigtig godt tilbud.

Sorter faldende

Tabel Liste

46 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

46 vare(r)

Indret dit hjem med Georg Jensen

Med de rigtige lysestager skaber du rammen om dit hjem med levende lys og hygge. Når du køber lysestager fra Georg Jensen, kan du forvente stilrene lysestager i blankpoleret stål af forskellige designere og til gode priser. Georg Jensen-lysestager er klassiske nordiske look med klare og rene linjer. Lysestagerne passer med sin smukke enkelte og stilrene form og farve ind i de fleste hjem. Georg Jensen leverer både bord og gulvstager samt stager til jul og alternativer til den klassiske adventskrans. Brandet har i deres Ellipse-stage også forsøgt sig med træ i, som vi synes er super flot og gør dem lidt mere rustikke.


Alle lysestagerne her på siden udstråler eksklusiv elegance, og det er pynt til hjemmet, som du aldrig behøver skifte ud, fordi de aldrig bliver umoderne. Tværtimod kan du lade stort set alle dine produkter fra Georg Jensen gå i arv, og måske du også selv ejer noget fra dine bedste forældre? Georg Jensen-lysestager er ligeledes oplagte gaveideer til ham eller hende, der bare elsker design. Det vil helt sikkert falde i god jord. Hvad end du shopper Georg Jensen til dig selv eller en, du holder af, så synes vi selvfølgelig, at du skal købe det lige her hos os.


Find dine Georg Jensen-favoritter her

Er du vild med Georg Jensen, og ikke mindst lysestager generelt, så er du selvfølgelig også nødt til at eje en eller flere lysestager fra brandet. Her kan du vælge imellem flere forskellige serier af lysestager fra Georg Jensen. Måske kender du allerede Cobra-stagen, der findes i tre størrelser, eller det kan være du længe har drømt om at få fingrene i den smukke Season-stage? Uanset hvad, så kan du glæde dig over et stort udvalg hos GrydeGuru.dk. Bestil her i vores onlineshop i dag og modtag dine varer i løbet af kun 1-2 hverdage. Vi tilbyder fri fragt, når du bestiller for mere end 449 kr.