Klarborg Nisser

Etly Klarborg er designeren bag de søde buttede nisser som år efter år skaber julehyggen i mange danske hjem. Elty Klarborg´s nisser er inspireret af en gammeldags jul som Etly selv holder meget af. En stor del af Etly Klarborgs familie har stået model til en del af Klarborg nisserne. Vi elsker Nisserne fra Klarborg som hvert år udvider deres sortiment så man aldrig går ned på nisser.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 153

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 153

Etly Klarborg

Etly Klarborg er designeren bag det kente mærke Klarborg som er kendt for sine små søde buttede nisser. Klarborg har i mere end 30 år solgt  hendes flotte design af nisser. I dag findes der mere end 300 forskellige designs af små nisser i hele Danmark. Klarborg er inspireret af hyggen fra den vaske ægte gammeldags jul og alle hendes designs er designet med hjertet.m

 

Inspiration

Da Etly Klarborg fik sin første søn begyndte hele hendes liv med nisser rigtigt at blomstre. Etly beskriver sin første inspiration sådan '' En aften hvor Martin var kommet i nattøjet tumlede han rundt, så hans lille strutmave strittede frem og straks så jeg bare en nisse for mig med trøjen oppe på maven '' Efter det er der kommet mere end 300 forskellige design fra Etly Klarborg. Etlys nisser har allesammen hver deres inspirationskilde. Elty Klarborg tager gerne imod inspiration til nye navne hvis man har lyst til at ønske et navn kan man skrive personligt til Etly.