Kay Bojesen figurer i træ

Kay Bojesen startede som designer og sølvsmed . Kay Bojesen blev hurtigt kendt for at give træ liv, humor og et glimt i øjet. Kay Bojesen er mest kendt for hans karakteristiske abe same livgarder, men alle hans andre træfigurer blev også taget rigtig godt imod. Kay bojesen blev meget anerkendt i 1900-tallet. Kay Bojesen lavede fra 1886-1958. Kay Bojesen er udannet hos Georg Jensen som vi kender for en masse andre smukke ting til hjemmet. i 1930 kom der for alvor gang i hans produktion af dyr som vi kender fra i dag og hans holdning til design kom til udtryk '' Rundt blødt og føles godt i hånden '' For Kay Bojesen var det meningen at hans produkter var legetøj så han ønskede at alle hans figurer inspirerede til leg.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 80

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 80

Side:
  1. 1
  2. 2

Kay Bojesen figurer

Aben fra Kay Bojesen var oprindeligt tiltænkt som knage til børneværelset, men er i dag blevet til en pyntegenstand til alle steder i huset. Kay Bojesen træfigurerne er let genkendelige og er i dag blevet til rigtige designikoner. Du finder i dag en række kendte Kay Bojesen figurer i træ da sortimentet går langt udover den klassiske træabe.

De eksklusive træmaterialer giver designet stor bærerdygtighed og et individuelt charmerende look. Det er nemlig en afgørende faktor for Kay Bojesen at sikre miljøet og derfor bruges der flest mulig kræfter på at sikre miljøvenlig træ i produktionen. Kay Bojesen figurer er lavet i forskellige træsorter, du kan læse mere om den ved at klikke dig ind på et ønsket design.

 

Giv Kay Bojesen figur i gave 

Et dyr som dåbsgave? En barndom er fyldt med leg og sjov og alle børn elsker dyr. En Kay Bojesen figur er noget man kan tage med sig hele livet og som kan fungerer som et samleobjekt. Figurerne er både lavet i træ og nogle i farver og derfor møder de alles farvebehov til ethvert værelse. Figurerne er et kærligt minde om en skøn dag. F.eks. kan man give en fanebærer som kan være sammen eller være en erstatning for det traditionelle bordflag. Fanebæreren holder flaget højt år efter år og viser stoltheden af vores danske flag. 

Til studenten der har alt kunne en abe fra Kay Bojesen være en perfekt gave med den lille ekstra tilføjgelse i form af deres studenterhue man kan tilføje sin abe. Lige så vel som man kan få en nissehue til sine figurer så de kan være en del af julepynten i december måned. Turteldueren ville være perfekt som bryllupsgave som et sødt par. Kay Bojesen har sørget for enhver gave og vi er vilde med alle de flotte figurer.