Royal Copenhagen-stjernetegn

Personliggør dit hjem med en figur fra Royal Copenhagen. Stjernetegnene fra det unikke brand er både flotte og elegante og bedst af alt, så passer de perfekt ind i ethvert hjem. Royal Copenhagen har designet en serie af stjernetegnsfigurer, som vi på GrydeGuru.dk synes er super flotte og som er den perfekte gaveide. Der findes i alt 12 forskellige stjernetegn, og de er alle karakteristiske i forhold til det, de står for. De er nærmest helt eventyrlige og magiske, og de er lavet i samarbejde med danske Christel Marrot, der har bidraget til at skabe de perfekte designs. Ved du ikke, hvilket stjernetegn du skal købe, så tjek vores oversigt ud længere nede på siden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Royal Copenhagen-figurer - en perfekt gaveidé

Et stjernetegn fra Royal Copenhagen er en smuk porcelænsfigur, som kan skabe et personligt look i dit hjem eller hos en heldig modtager. Stjernetegnene er nemlig en sikker gaveide, som langt de fleste vil være glade for, og som passer ind i de fleste hjem. Stjernetegnet fra Royal Copenhagen kan både fungere som dåbs-, bryllups- og fødselsdagsgave. Et stjernetegn er noget, man kan have med sig hele sit liv, da det er stilrent og ikke mindst meget personligt.

Alle Royal Copenhagen-stjernetegn er fremstillet i smukt, hvidt porcelæn, og hver især skaber de blikfang på en helt særlig måde – det er uanset, om det er den følsomme og fantasifulde fisk, man har stående, eller det er den charmerende og sociale tvilling. Du finder dem som både mandlige og kvindelige figurer, så der er stjernetegn til begge køn. Stjernetegnene er den perfekte gaveide, der udstråler masser af personlighed, og hvis du er heldig, kan du finde de populære figurer på tilbud hos GrydeGuru.dk, hvis blot du holder godt øje.

 

Hvilket stjernetegn skal jeg købe?

Hvis du ikke lige på stående fod kan huske, hvilket stjernetegn, der hører til hvilken måned, så har vi har lavet en lille oversigt, som gør dig klogere.

 • 22 december - 19 Januar - Stenbukken
 • 20 Januar - 18 Februar - Vandmanden
 • 19 Februar - 20 Marts - Fisken
 • 21 Marts - 19 April - Vædderen
 • 20 April - 21 Maj - Tyren
 • 22 Maj - 21 Juni - Tvilling
 • 22 Juni - 22 Juli - Krebsen
 • 23 Juli - 22 August - Løven
 • 23 August - 22 September - Jomfru
 • 23 September - 22 Oktober - Vægten
 • 23 Oktober - 22 November - Skorpionen
 • 23 November - 21 December - Skytten

 

Vælg stjernetegn fra Royal Copenhagen her

Er du på jagt efter den helt rette Royal Copenhagen-figur, så er du landet på den rette side. Bestiller du hos os i dag, så skal du ikke vente længe på at modtage din vare. Vi leverer i løbet af kun 1-2 hverdage. Er du generelt vild med Royal Copenhagen, så kan vi glæde dig med, at vi har et stort og varieret udvalg af porcelæn fra det anerkendte brand. Følger du linket, vil du finde alt lige fra kopper og tallerkener til skåle, kander og fyrfadsstager. Der er altså rig mulighed for at shoppe lidt nyt til dig selv eller forkæle en, du holder af. Royal Copenhagen er et brand, der aldrig går af mode. Det er tidløse designs, der udstråler eksklusivitet og elegance, uanset hvor mange år, det har stået og pyntet hjemme hos dig.