Hoptimister

Hoptimist skaber glæde, smil og godt humor hvilket også var målet fra start af. Figurerne hopper med et overskud af energi og er fulde af energi.Gustav Ehrenreich grundlæggende idé var at tegne hoptimisterne ud fra en cirkel og en ellipse. Denne ide ligger både til grund for de klassiske og nye hoptimister. Hoptimist ideen startede i 1950.
Sorter faldende

Tabel Liste

48 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

48 vare(r)

Historien bag Hoptimist

Historien starter tilbage i 1950 hvor Gustav Ehrenreich startede hans idé om hoptimister i hans værksted her i Danmark. Gustav Ehrenreich lavede aldrig to ens ting. Hans fantasi kendte ingen grænser. I 1960 startede de første proto typer af birdie, bumble og bimle som også er de hoptimister vi kender i dag. Hurtigt blev hans lille værksted for lille og fra det punkt er resten af historien en del af dansk designhistorie. Hoptimisterne bliver ikke kun solgt i Danmark, men også i mange flere lande. 

Familien bag hoptimist sætter stor pris på at sprede glæde og smil i alle hjem. Men de sætter også et stort fokus på dem der har endnu mere brug for et smil i hverdagen. Fra 2011 har Hoptismist været hovedsponsor for de danske hospitals klovne.

 

Hoptimisterne fås i tonsvis af farver fra neutralt træ til skindende krom og til alle de dejlige klassiske farver vi kender. Der er helt sikkert en farve for dig og en farve som passer lige ind i det rum hvor du skal bruge en hoptimist.