Isspand

En is spand er perfekt til dig som elsker isterninger i din cola eller drink. Eller hvis du ikke helt fik sat din vin tidligt nok på køl så kan du altid have isterninger klar i din is spand. Vi elsker isterninger og det bedste ved en isterning spand er at den holder dine isterninger som is i længere tid end hvis du bare har dem i et glas. Hos os finder du isterning spande i flere forskellige flotte designs lige fra det mørke og rå til det skindende blankt pollerede rustfrit stål. Vi har også whiskysten af granit som fryses ned som isterninger men som holder koldt meget længere tid end isterninger.
Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Flot og praktisk isspand i stål

Praktiske ting behøver ikke at være grimt eller klodset, det kan sagtens være elegant og være noget man ikke behøver at gemme væk. Vi har kendte mærker som Georg Jensen, Stelton og Bastian hvilket giver dig rig mulighed for at vælge lige det design du ønsker.

Georg Jensen levere en meget elegant isspand fremstillet af blanktpoleret rustfrit stål. Designet er tidløst og designeren bag denne smukke isspand er Thomas Sandell. Den har to lag hvilket giver en isolerende funktion hvilket holder kulden inde i spanden. 

Bastian levere et mere råt look med sort læder-look. looket passer også ind i det fleste hjem og den dobbeltvæggede isspand har også en isolerende funktion som ikke er kølende men som holder dine isterninger kolde i længere tid. 

Stelton leverer en isspand i satinpoleret stål som er elegant og passer ind de fleste steder og er designet af arne jackobsen.

 

Isspand med termo-effekt

En isspand er ikke kølende med er dobbeltvægget hvilket giver en isolerede effekt som holder kulden inde og varmen ude - eller omvendt. Vi kender det fra termoflakser. De holder varmen inde men de er ikke varmende. En isspand gør det muligt for sig at sætte dine isterninger frem lige inden gæsterne kommer og så vil de stadig være der i løbet af hele middagen. Havde du lagt dem i en almindelig skål ville de ikke holde i nærheden af samme tid. Så slip for bekymringen om tøede isterninger ved at købe en isspand som sørger for at holde kulden inde i spanden.