Zone

Zone forsørger altid at fortolke den nye trend ind i deres designs. De skaber nye serier i takt med de nye trends sammen med innovative dygtige danske designere. Zone vil altid være på forkant med nye tendenser og forsøger at gøre nye tendenser til lækkert boligdesign som altid behager øjet og som er super funktionelt. Zones udtryk er minimalisktisk og materialet er holdbare og nyskabende.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 135

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 135

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zone - Massere af designs

Zone har en serie af hånklæder som vi kender bedst som hedder classic. Håndklæderne er god kvalitet og holder form og farve samt fyldighed. i claasic serien finder du også bademåtte der både er lækre at træde ud på efter et dejligt varmt bad samt er der en skridsikker måtte under hvilket også gør at du bekymringsfrit kan trædde ud af badet, sikkert og behageligt. 

 

Derudover har de en lidt mere luksiriøs stemning til dit badeværelse. Med Nova serien skaber du spa stemning i dit eget hjem. Vi har flere farver af lækkert tilbehør til badeværelset hvad enten du skal bruge toiletbørster, sæbedispensere eller tandbørstekrus. Hos GrydeGuru.dk finder du billigt badeværelsestilbehør fra Zone Nova One.