Sødahl

Södahl har et omfattende udvalg af ting til boligen. Hos GrydeGuru.dk har vi et stort udvalg af Södahls håndklæder og badeværelsestilbehør. Det er trendy og i en masse farver hvilket gør at du kan indrette dit badeværelse lige som det passer dig. Vi ar billige badeværelsesartikler og billige håndklæder fra Södahl. Södahls stil er meget skandinavisk og stilrent. Södahl er et anerkendt mærke i god kvalitet. Södahl ønsker luksus kvalitet, flot design og flotte naturlige farver. Du finder både håndklæder, badeforhæng, sæbedispenserer, toiletbørster og meget mere. 

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 103

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 103

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Södahl håndklæder

Når du skal vælge nye håndklæder fra Södahl, får du muligheden for at vælge imellem et væld af flotte farver og størrelser, faktisk findes Södahls håndklæder i alt fra små vaskeklude til store luksushåndklæder. Vi bruger håndklæder flere gange om dagen. Når vi går i bad, når vi skal tørre vores hænder efter vask eller hvis vi skal tørre vores ansigt. Håndklæderne er lavet af 100% bomuldsfrotté hvilket betyder at håndklæderne forbliver bløde. Södahl leverer håndklæder med mønstre i flere forskellige farver samt håndklæder i neutrale ens farver. 

 

Håndklædene sætter stemningen i dit badeværelse og giver dig muligheden for at skabe lige den stemning du vil have. 

 

Badeværelsestilbehør

Sammen med håndklæder er f.eks. sæbedispenserer også med til at skabe en god stemning på dit badeværrelse. Södahl ønsker at man kan iscenesætte sit liv med glade farver og kvalitetsprodukter. Prikken over i´et på badeværelset kunne være at købe badeforhæng, toiletbørster, håndklæder og sæbedispensere i altsammen i samme farve.