Badeværelse

Med vores lækre produkter fra Juna, Zone og Södahl kan du få hvert bad til at føles som om du er på besøg i et spa bad. Hvorfor gå på kompromis med kvaliteten af et lækkert bad, bare fordi du er derhjemme? Føelsen af at træde ud på en lækker blød bademåtte i en flot farev efter et dejligt varmt bad med et blødt nyvasket håndklæde omkring sig er nemt når man f.eks. væler Junas bademåtter og håndklæder eller Sädhl eller Zone Nova serie. De går ikke på kompromis med kvaliteten og har alle et stort udvalg i mange farver og størrelser som giver dig muligheden for at matche alt på dit badeværelse. Prikken over i´et efter et langt varm bad er det lækre sengetøj fra Juna som er blødt og med en flot og skindende overflade.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 417

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 417

Juna, Zone & Sädahl

Juna har altid produkter i top kvalitet. Med Juna på badeværelset får du følelsen af luksus på badeværelset. Du kan finde bademåtter og håndklæder billige fra Juna. Efter et dejligt varmt bad en sen aften er der intet bedre end at komme ind til en seng med helt rent sengetøj også fra Juna som er i topkvalitet lavet af bomuld og som er vævet af ekstra fine garner som giver en blank overflade med flotte farver.

 

Södahl har et stort og omfattende udvalg af ting til boligen. Hos GrydeGuru.dk har vi et stort udvalg af Södahls håndklæder og badeværelsestilbehør. Det er trendy og i en masse farver hvilket gør at du kan indrette dit badeværelse lige som det passer dig. Södahls stil er meget skandinavisk og stilrent. Södahl ønsker luksus kvalitet, flot design og flotte naturlige farver. 

 

Zone forsørger altid at fortolke den nye trend ind i deres designs. De skaber nye serier i takt med de nye trends sammen med innovative dygtige danske designere. Zones udtryk er minimalisktisk og materialet er holdbare og nyskabende