Bolig

Din bolig er der hvor du bruger det meste af din dag. Du er sammen med familien om morgenen og planlægger dagen og eftermiddag til at lave lektier og aften hvor hele dagens gang bliver snakket igennem over spisebordet, så hvorfor gå på kompromis med dine omgivelser? Gør din bolig hyggelig med lækre lysestager fra Georg Jensen eller Kähler. Eller hvad med en flot træfigur fra Kay Bojesen? Hos Grydeguru finder du alt fra en Hoptimist til et vintermometer i flot design fra Thomas Sandell af mærket Georg Jensen. Der er både noget til børneværelset, kontoret stuen eller køkkenet. Ja vi har endda en p-skive til din bil. Under denne kategori vil du også kunne finde noget til enhver gave. barnedåb, jul eller fødselsdag? Vi har helt sikkert noget der passer til dit behov.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 2377

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 2377

Vi har alt til hjemmet. Lige hvad du skal bruge. Vi har nips pynt til værelset. Praktiske ting til køkkenet. Hygge til køkkenet. Ting til baren, ting til bilen og lys og vaser til stuen og bademåtter og håndklæder til badeværelset.

Juna: Massere flotte sengesæt i lækkert bomuldssatin som gør dem ekstra bløde at ligge i. 

Georg Jensen: Hos os finder du en masse forskellige designs fra Georg Jensen. Designs som Manhattan, Bernadotte, Alfredo, Beak,New York, Cobra og mange flere. Du finder nips ting til hjemmet som lysestager og fade men også praktiske ting som nøgleringe og kortholdere. Du kan også få en masse ting man mangler en fredag aften. Vintermometer, champagnebowl,  karaffel og salt og peber.

Kähler: Hos os finder du Omaggio, Hammershøj og Urbania - Kähler leverer alt fra skåle, fade, tallerkner, krus, vaser, lysestager, fyrfadsstager, køkkenrulleholdere og julekugler. Ja, der er ikke det de ikke har. 

Bar og vintilbehør: Skal du holde fest i weeknden får du alt til baren hos os. Du kan få det smukke design fra Georg Jensen som er fremstillet i blankpolerert rustfrit stål og inspireret af New Yorks Great Gatsby tid.